Populaire producten:
De grootste specialist in traptractors
Kloppende voorraden, snelle levertijden
Verzenden naar België geen probleem
Voor alle vragen bereikbaar:
Home » Traptractor.net Informatie » Service » Levertijden

Levertijden

Bestellingen worden zo snel als mogelijk afgeleverd en kunnen op elk willekeurig adres in Nederland of Belgie worden afgeleverd. De levertijd van voorradige producten welke verstuurd kunnen worden met PostNL is 1 werkdag en DGO Express is 2 werkdagen (na ontvangst van betaling). Ophalen van voorradige producten geschied op afspraak en kan binnen 1 werkdag.
Wij kunnen helaas niet instaan voor storingen, fouten of overmacht van logistieke partijen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvangt u hierover een email. Bestellingen vóór 13.00 uur en betaald met iDEAL of creditcard worden in de meeste gevallen de volgende werkdag bezorgd.

Levering met PostNL

Wij verzenden standaard met PostNL. Dit heeft een aantal grote voordelen. PostNL werkt met een Tracking nummer, dit nummer ontvangt u binnen 24 uur per email, nadat de bestelling is verzonden, waarna u kunt controleren waar het pakket zich bevind en welke dag het wordt afgeleverd.
PostNL zal altijd twee bezorgpogingen doen waarna het pakket nog 3 weken lang op het dichtstbijzijnde postkantoor kan worden afgehaald. De bezorger zal bij afwezigheid ook een poging doen het pakket bij de buren af te leveren. Dit komt in de praktijk zeer vaak voor. Hij is verplicht hier schriftelijk melding van te maken, maar het wordt nogal eens vergeten. Als u dit anders wilt, kunt u dit aan ons kenbaar maken. Meer informatie over de afleverservice vindt u op de site van PostNL.

Levering Belgie

Wij verzenden naar Belgie met PostNL en DGO Express. PostNL heeft een aantal grote voordelen. PostNL werkt met een Tracking nummer, dit nummer ontvangt u binnen 24 uur per email, nadat de bestelling is verzonden, waarna u kunt controleren waar het pakket zich bevind en welke dag het wordt afgeleverd. 
PostNL en DGO Express bezorgen over het algemeen binnen 2-3 werkdagen de paketten binnen Belgie. Meer informatie over de afleverservice vindt u op de site van PostNL of op de site van DGO Express.

<< Voorraadindicatie < Terug naar menu> Verzendkosten >>